Orzechowiec
Opis
Orzechowiec
Półkruche, maślane ciasto które skrywa w sobie aromatyczne nadzienie z tartych orzechów włoskich i migdałów. Delikatne, cienko rozwałkowane ciasto idealnie komponuje się z orzechowym nadzieniem, tworząc harmonijną całość, która zachwyca smakiem i teksturą.
Sekret tkwi w tradycji i ręcznym wykonaniu:
- Przepis przekazywany z pokolenia na pokolenie: Ciasto przygotowujemy według tradycyjnej receptury, która gwarantuje autentyczny smak i wyjątkową strukturę.
- Ręcznie wyrabiane: Każdy orzechowiec jest wyrabiany ręcznie z dbałością o każdy szczegół, aby zapewnić najwyższą jakość i niepowtarzalny wygląd.
- Świeżość prosto z pieca: Orzechowiec pieczemy każdej środy, a wysyłka następuje w czwartek.
Informacje dodatkowe:
- Waga: 600g +
- Termin ważności: Do 10 dni od wysyłki zamówienia.
- Przechowywanie: W lodówce.
- Skład: Mąka pszenna, masło, mleko, śmietana, smalec, drożdże, orzechy włoskie, migdały, cukier, miód, aromat waniliowy.
- Alergeny: Może zawierać śladowe ilości innych rodzajów orzechów. Produkt zawiera gluten.
Milena B.
Orzechowiec bardzo dobry. Ciasto i farsz super. Makowiec zaś przeniósł mnie do dzieciństwa kiedy ostatni raz jadłam taki dobry. Dziękuję na chwilę przyjemności.