Makaroniki z Galaretką
Opis
Makaroniki z Galaretką
- Nasze makaroniki tworzone są starannie, według życzenia naszych klientów z najwyższą dbałością o szczegóły.
- Do produkcji używamy tylko świeżych białek jaj i wyłącznie najlepszej mąki migdałowej. Ciasteczka nie tylko cieszą oko wyjątkowym wyglądem, ale również dosłownie roztapiają się w ustach zachwycając swym smakiem.
- Makaroniki to nie tylko rozkosz dla podniebienia, ale również doskonała dekoracja tortów oraz deserów którym dodają elegancji i klasy.
- W niniejszej wersji, smak naszych makaroników podkreślony jest przez galaretkę zanurzoną w waniliowym nadzieniu. Ta harmonijna kompozycja dodaje świeżości i rześkiego posmaku.
Waga 150g (5 ciasteczek)
Najlepiej spożyć w czasie nie dłuższym niż 8 dni od dnia wysyłki i przechowywać schłodzone w lodówce
Warunki przechowywania: przechowywać w temperaturze +4C do +6C. Produkty nie mogą być narażone na działanie obcych zapachów. Najlepiej przechowują się w szczelnie zamkniętym pojemniku lub torebce foliowej- Zip Lock, w lodówce. Pozostawione w temperaturze pokojowej bez przykrycia nadal będą nadawały się do spożycia lecz staną się bardziej kruche i mniej soczyste wewnątrz.
Wszystkie nasze produkty są wyrabiane ręcznie. Z tego względu mogą występować różnice w wyglądzie, dekoracji oraz masie netto jednostkowego produktu.
Skład: Mielone Migdały, Cukier, Białka Jaj Barwniki Spożywcze.
Skład nadzienia: Miód, Śmietana, Cukier, tłuszcz kakaowy, mleko w proszku, serwatka w proszku (z mleka), tłuszcz mleczny, emulgatory: lecytyny, polirycynooleinian poliglicerolu, ekstrakt z wanilii.
Skład galaretki: Cukier, syrop glukozowy, woda, regulator kwasowości- kwas cytrynowy, środek żelujący- agar, białko jaja kurzego w proszku, barwniki naturalne (kurkumina, koszenila, chlorofil, betakaroten), aromaty owocowe
Produkt może zawierać zboża zawierające gluten, soję, orzeszki arachidowe i orzechy
Anna Nowak
Smakują obłędnie!
Urszula
Przepyszne, nie mogłam się powstrzymać przed zjedzeniem, a jestem na diecie.