Makaroniki





Opis
Makaroniki dwukolorowe
Prosimy o wpisanie dwóch wybranych kolorów makaroników w pasku powyżej koszyka. Wybór jest następujący:
- Biały
- Jasny róż
- Ciemny róż
- Fioletowy
- Niebieski
- Czerwony
- Pomarańczowy
- Zielony
- Ciemna zieleń butelkowa
- Szary
- Brązowy
- Ciemny- niebieski
Nasze makaroniki są zawsze starannie wykonane na zamówienie klienta. Wytwarzane z białek, migdałów i cukru pudru ciasteczka prezentują się naprawdę wyjątkowo a w smaku dosłownie rozpływają się w ustach. Świetnie nadają się również do ozdoby tortów oraz deserów. Nasze makaroniki to produkt najwyższej jakości którym uatrakcyjnisz wyjątkowe okazje takie jak wesele lub urodziny.
Waga 150g (5 ciastek)
Większość makaroników dostępnych w cukierniach wykonanych jest z gotowego mixu który zawiera sproszkowane białka jaj, utrwalacze, konserwanty oraz do 16% migdałów. Natomiast w naszych ciasteczkach znajduje się min. 50% świeżo zmielonych migdałów i świeżo ubite białka jaj.
Najlepiej spożyć w czasie nie dłuższym niż 7 dni od dnia wysyłki i przechowywać schłodzone w lodówce
Warunki przechowywania: przechowywać w temperaturze +4C do +6C. Produkty nie mogą być narażone na działanie obcych zapachów. Najlepiej przechowują się w szczelnie zamkniętym pojemniku lub torebce foliowej- Zip Lock, w lodówce. Pozostawione w temperaturze pokojowej bez przykrycia nadal będą nadawały się do spożycia lecz staną się bardziej kruche i mniej soczyste wewnątrz.
Wszystkie nasze produkty są wyrabiane ręcznie. Z tego względu mogą występować różnice w wyglądzie, dekoracji oraz masie netto jednostkowego produktu.
Składniki: Mielone Migdały, Cukier, Białka Jaj, Woda, Barwniki Spożywcze, Czekolada gorzka, Czekolada mleczna, Biała czekolada, Miód, Śmietanka, Naturalne owoce owoce liofilizowane (malina, jagoda, cytryna, mięta)
Skład nadzienia: miód, śmietanka 30%, masło
Mleczna czekolada: cukier, tłuszcz kakaowy, mleko w proszku, miazga kakaowa, serwatka z mleka w proszku, pasta z orzechów laskowych, tłuszcz mleczny, emulgator: lecytyny (z soi), naturalny aromat, masa kakaowa.
Biała czekolada (cukier, tłuszcz kakaowy, serwatka z mleka w proszku, tłuszcz roślinny palmowy shea, emulgatory lecytyny z soi e476, regulator kwasowości- kwas cytrynowy, aromat, tłuszcze roślinne, ekstrakt z wanilii, maliny liofilizowane, cytryny liofilizowane, krem pistacjowy
Anna Nowak
Smakują obłędnie!
Urszula
Przepyszne, nie mogłam się powstrzymać przed zjedzeniem, a jestem na diecie.