Tort Mango Marakuja





Opis
Ciasto z dodatkiem owoców egzotycznych
Idealna harmonia smaków... Lekki, śmietankowy krem i puszysty biszkopt, pokreślony łagodną słodkością owocu mango i subtelnie skontrastowany kwaskowatością marakui.
10 porcji
Waga: 1.3 kg
Średnica: 18 cm
Skład: Masło, Jaja, Mąka pszenna, Śmietanka 30%, Żelatyna, Cukier, Ser mascarpone, Mleko, Kasza Manna, Sok z cytryny, tłuszcz kakaowy, serwatka z proszku, mleko w proszku odtłuszczone, mleko w proszku pełne, tłuszcz mleczny, emulgatory lecytyny (z soi), ekstrakt z wanilii, owoce w żelu (mango, marakuja), cukier, woda, substancja zagęszczająca: sorbinian potasu, aromat, regulator kwasowości: kwas cytrynowy, przeciwutleniacz: witamina C.
Produkt zawiera gluten i może zawierać śladowe ilości orzechów.
Przechowywać w lodówce do 7 dni po wysłaniu zamówienia.